Rezultatet e provimeve të funditA1
09.03.2017
A2
09.03.2017
B1
07.03.2017
B2
16.03.2017
C1
27.01.2017


Aktivitete

 • Burimi: https://pixabay.com

  Konkursi i nxënësve për kampin veror 2017 në Athinë

  Goethe-Institut në Athinë jep dy bursa për një kamp veror për të rinj të moshës 14 apo 15 vjeç. [Më shumë...]

 • 2017 © Ervin Çoba

  Kontrabasi

  Pjesa përbëhet nga monologu i një burri diku mes të tridhjetave, i cili është anëtar i orkestrës së shtetit dhe që në dhomën e tij të muzikës të izoluar nga zhurmat e jashtme dhe hermetikisht të shkëputur nga bota i flet publikut të tij plot empati për meritat e instrumentit të vetë. [Më shumë...]

 • © Getty Images / Nils Bornemann

  Bursa për në Berlin për kursantët e Goethe-Zentrum

  Vitin 2017 Goethe-Institut dhuron për të gjashtën herë dy bursa për një udhëtim kulturor në Berlin të Gjermanisë. Në këtë program dyjavor do të ftohen rreth 20 kursantë dhe kursante të instituteve Gëte dhe partnerëve të tyre nga tetë shtete të Evropës Juglindore në Berlin [Më shumë...]

 • Të mësosh gjermanisht me aplikacione dhe njëkohësisht të argëtohesh

  Flisni ose mësoni gjermanisht dhe doni të vini në provë njohuritë tuaja gjuhësore, por nuk doni të bëni ndonjë test apo provim? Doni dhe të argëtoheni gjatë kësaj prove? Atëherë kemi gjënë e duhur për ju! Apps!
  [Më shumë]
 • Lernabenteuer Deutsch

  Të përjetosh një aventurë emocionuese, të zgjidhësh gjëegjëza të ndërlikuara e krahas tyre, të mësosh gjermanisht: Të gjithë këtë e ofron loja “Lernabenteuer Deutsch”
  [Më shumë]

Akses i shpejtë

Kreu i faqes ↑