Konsultim & informacione

2014 © DAAD Albanien

Zyra jonë e regjistrimeve ofron informacione për kurset dhe provimet e gjuhës gjermane si dhe ju konsulton për kurset verore të Goethe-Institut në Gjermani.

Personi i kontaktit: znj. Aurora Killo
E-mail: aurora.killo@goethe.al
Tel.: +355 42 24 55 10 ext. 1
Cel.: +355 69 20 75 751

Ditët Orari
të hënën ora 14.00 deri 20.00
të martën deri të premten ora 09.00 – 12.00 dhe 14.00 – 17.00
të shtunën ora 08.00 – 14.00
të dielën dhe ditët e festave mbyllur

Informacione të përgjithshme:

Të dhënat mund të ndryshojnë.

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑