Muzikë

 • © Franz Kimmel

  Performancë kërcimi: Chipping

  Një qytet kubesh. Muret vibrojnë dhe lëkunden. Mes tyre një trup, i rrethuar, i zaptuar dhe i përmbytur nga projeksione, të cilat kërcënojnë ta përpijnë. [Më shumë...]

 • Kori i vajzave të Berlinit / © Sabine Wüsthoff

  Koncert: Kori i vajzave të Liceut Artistik “Jordan Misja” me Sabine Wüsthoff dhe Ermira Alliu

  Ambasada Gjermane e ka ftuar në Tiranë znj. Sabine Wüsthoff për të punuar me Korin e Vajzave të Liceut Artistik “Jordan Misja”, i cili drejtohet nga Ermira Alliu. [Më shumë...]

 • Burimi: https://www.facebook.com/flexensemble/

  Wunderkind

  Flex Ensemble do të sjellë në Shqipëri, krahas veprave të Strauß-it, edhe pjesë të tjera nga Johannes Brahms dhe Gustav Mahler – në versione të dëgjuara rrallë, përpunuar për kanto dhe ansambël për muzikë dhome. Krahas dy koncerteve, muzikantët do të zhvillojnë edhe një workshop me studentë të degës së muzikës duke punuar me vepra të muzikës së dhomës. [Më shumë...]

 • Thomas Kirchhoff & Dale Kavanagh | © Melissa Kavanagh, e bija e Dale dhe Thomas

  Magjia e kitarës: Amadeus Guitar Duo

  "Guitar Foundation of Albania" organizon për herë të tretë Festivalin Ndërkombëtar të Kitarës në Tiranë. Në kuadër të këtij Festivali, zhvillohen koncerte, por edhe masterklasa dhe konkurse kitare e referate, ku këtë vit do të marrë pjesë edhe dueti Amadeus Guitar Duo i mirënjohur në nivel ndërkombëtar. [Më shumë...]

Kreu i faqes ↑