4 mbretër

Krishtlindjet, festa e paqes, festa e familjes. Por jo e atillë për katë të rinj, për Larën, Aleksandrin, Timon dhe Fedjën dhe jo e tillë për doktor Volfin, i cili i trajton këta të katër në psikiatrinë e moshave adoleshente. Orët e terapisë, të cilat janë për të gjithë tepër të lodhshme, tregojnë, se burimi i konflikteve, me të cilat përballen të rinjtë e sotëm, duhen kërkuar te familja. Në këtë pavijon festa e Krishtlindjeve çon te surpriza të mira dhe të këqija – dhe pavarësisht një dështimi të hidhur, ajo jep arsye për të shpresuar.

  • Titulli: 4 mbretër
  • Regjia: Theresa von Eltz
  • Kohëzgjatja: 98 minuta
  • Viti i shfaqjes së parë: 2015
  • Gjuha: gjermanisht me titra shqip
  • Aktorët: Paula Beer, Jella Haase, Jannis Niewöhner, Moritz Leu, Clemens Schick, Carla Becker, Anneke Kim Sarnau, etj.
  • Data: të martën, 24 tetor 2017, ora 19:00
  • Vendi: Kinema Millennium, shëtitore “Murat Toptani”, nr. 20, 1001 Tiranë
  • Hyrja: falas
  • Aktiviteti: në kuadër të Tetorit Gjerman


Aktualizimi i fundit: 25.07.2017
Të dhënat mund të ndryshojnë.


Kreu i faqes ↑