Lexim letrar me shkrimtarin Jörg Dauscher:

7 nga 111 arsye, për ta dashur Shqipërinë

Jörg Dauscher ka më shumë se një dekadë që vjen të zbulojë Shqipërinë dhe diçka e tërheq të rikthehet vazhdimisht. Ai ka përmbledhur 111 arsye, pse mendon se ia vlen të jetosh në këtë vend dhe shtatë prej tyre do të na i rrëfejë: Një deklaratë dashurie për një nga vendet më të bukura në botë, i cili gjendet ngahera në ndërtim e sipër.“Data: 31.10.2020,ora 11:00
Vila Sali Shijaku
Gjuha: Gjermanisht me perkthim shqip
Konfirmimi në: info@goethe.al
Hyrja: e lirë

Kreu i faqes ↑