Goethe-Zertifikat A2

të premten, 12.02.2021, ora 08.00
Regjistrimi deri më 29.01.2021

Çmimi intern: 9.000 lekë*
Çmimi ekstern: 13.500 lekë


*Çmimi i ulur prej 9.000 lekësh vlen vetëm për kandidatë, të cilët në çastin e regjistrimit për provim janë njëkohësisht edhe kursantë të Goethe-Zentrum.

Ecuria:
 • 08.00 – 08.30 hyrja, kontrolli i dokumenteve të identifikimit
  Lejohet hyrja vetëm e personave të regjistruar për provim. Shoqëruesit janë të lutur të presin jashtë deri në përfundim të provimit.
  Pjesëmarrësit pa dokument të vlefshëm identifikimi nuk mund të pranohen në provim.
  Palltot, xhaketat, çantat dhe telefonat celularë duhen dorëzuar në garderobë apo në zyrën e regjistrimit.
 • 08.30 – 09.40 provimi me shkrim pa pushim
  Në sallën e provimit, ju lutemi të merrni me vete vetëm dokumentin e identifikimit dhe stilolapsin.
  Lejohet të shkruhet vetëm me stilolaps, jo me laps.
 • 10.00 fillimi i provimit me gojë
  Kohëzgjatja e provimit me gojë: 15 minuta

Në varësi të numrit të pjesëmarrësve në provim, ju lutemi të planifikoni kohë pritjeje. Kush dëshiron mund të sjellë me vete diçka për të pirë ose diçka të vogël për të ngrënë, pasi gjatë pushimeve pjesëmarrësit nuk mund të dalin nga ndërtesa. Pirja e duhanit lejohet jashtë në terracë. Deri në orën 13.30 provimi ka përfunduar për të gjithë pjesëmarrësit.

Shpërndarja e certifikatave: 26.02.2021

Datëlindja e pjesëmarr.Numri i pjesëmarr.Të lexuarit (L)Të dëgjuarit (H)Të shkruarit (S)Të folurit (M)ShumaNota
14.10.1995476257,505,003,7512,0028,25s'ka kaluar
24.10.19954749417,5018,7518,7524,0079,00kënaqshëm
10.2.19934781417,508,7516,2519,0061,50s'ka kaluar
27.4.1989470640,000,000,000,000,00s'ka kaluar
1.11.19934757220,0010,0021,2523,0074,25kënaqshëm
7.3.19884755321,2517,5023,7522,0084,50mirë
18.12.19944753513,7513,7516,2521,0064,75s'ka kaluar
26.1.19964731220,0017,5025,0023,0085,50mirë
13.8.19904715810,0010,0020,0018,0058,00s'ka kaluar
24.6.1980475386,258,7512,5017,0044,50s'ka kaluar
2.9.19984756718,7510,0017,5019,0065,25mjaftueshëm
20.8.19874749015,0015,0017,5020,0067,50mjaftueshëm
12.11.19974738713,7511,2525,0024,0074,00kënaqshëm
4.7.20004755812,5011,2520,0022,0065,75s'ka kaluar
13.11.19914760012,507,5013,7517,0050,75s'ka kaluar
3.3.19804750012,5012,507,5022,0054,50s'ka kaluar
7.8.20034777512,5010,007,5019,0049,00s'ka kaluar
25.6.19904765021,2517,5022,5021,0082,25mirë
7.11.19884741112,5012,508,7521,0054,75s'ka kaluar
2.5.19984754815,0012,5023,7523,0074,25kënaqshëm
13.1.19924763818,7511,2516,2520,0066,25mjaftueshëm
17.1.1990472508,7513,7515,0017,0054,50s'ka kaluar
17.4.19964725317,5017,5022,5025,0082,50mirë
26.5.19974766713,7512,5012,5020,0058,75s'ka kaluar
5.11.1986475237,5013,7512,5017,0050,75s'ka kaluar
18.3.20034760920,0018,7525,0025,0088,75mirë
1.3.19954754315,0023,7511,2523,0073,00kënaqshëm
25.9.19934764323,7521,2525,0024,0094,00shumë mirë
3.10.2000476472,508,757,5016,0034,75s'ka kaluar
23.1.1999471526,253,750,008,0018,00s'ka kaluar
1.9.19954748610,0013,7517,5020,0061,25s'ka kaluar
30.9.19964750516,2521,2520,0022,0079,50mirë
19.5.19764762411,2510,0015,0019,0055,25s'ka kaluar
18.8.1971475982,508,750,0021,0032,25s'ka kaluar
14.6.19954786612,5012,5016,2519,0060,25s'ka kaluar
6.9.19964766313,7522,5020,0023,0079,25kënaqshëm
24.6.1992475025,008,755,009,0027,75s'ka kaluar

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑