Goethe-Zertifikat A2

të martën, 21.11.2017, ora 08.00
Regjistrimi deri më 07.11.2017

Çmimi intern: 9.000 lekë*
Çmimi ekstern: 13.500 lekë


*Çmimi i ulur prej 9.000 lekësh vlen vetëm për kandidatë, të cilët në çastin e regjistrimit për provim janë njëkohësisht edhe kursantë të Goethe-Zentrum.

Ecuria:
 • 08.00 – 08.30 hyrja, kontrolli i dokumenteve të identifikimit
  Lejohet hyrja vetëm e personave të regjistruar për provim. Shoqëruesit janë të lutur të presin jashtë deri në përfundim të provimit.
  Pjesëmarrësit pa dokument të vlefshëm identifikimi nuk mund të pranohen në provim.
  Palltot, xhaketat, çantat dhe telefonat celularë duhen dorëzuar në garderobë apo në zyrën e regjistrimit.
 • 08.30 – 09.40 provimi me shkrim pa pushim
  Në sallën e provimit, ju lutemi të merrni me vete vetëm dokumentin e identifikimit dhe stilolapsin.
  Lejohet të shkruhet vetëm me stilolaps, jo me laps.
 • 10.00 fillimi i provimit me gojë
  Kohëzgjatja e provimit me gojë: 15 minuta

Në varësi të numrit të pjesëmarrësve në provim, ju lutemi të planifikoni kohë pritjeje. Kush dëshiron mund të sjellë me vete diçka për të pirë ose diçka të vogël për të ngrënë, pasi gjatë pushimeve pjesëmarrësit nuk mund të dalin nga ndërtesa. Pirja e duhanit lejohet jashtë në terracë. Deri në orën 13.30 provimi ka përfunduar për të gjithë pjesëmarrësit.

Shpërndarja e certifikatave: 30.11.2017

Rezultatet e provimit:
Datëlindja
e pjesëmarr.
Numri
i pjesëmarr.
Të dëgjuarit
(H)
Të lexuarit
(L)
Të shkruarit
(S)
Të folurit
(M)
ShumaNota
05.12.19723523111,258,758,7521,0049,75s'ka kaluar
17.08.19793520811,253,7510,000,0025,00s'ka kaluar
02.01.19833529821,2516,2523,7525,0086,25mirë
20.01.1983353066,2511,2518,7519,0055,25s'ka kaluar
14.06.19893529718,7516,2522,5023,5081,00mirë
19.10.19963507811,2516,2517,5024,0069,00mjaftueshëm
04.10.19993507913,7520,0020,0025,0078,75kënaqshëm
01.07.2001352137,5017,5016,2524,5065,75s'ka kaluar


**Të dhënat mund të ndryshojnë.

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑