Arkivi – Aktivitete të tjera 2017

 • Konferenca e mësuesve të gjermanishtes 2017

  Goethe-Institut në Ballkanin Perëndimor organizon këtë vit konferencën e mësuesve të gjermanishtes në rang rajonal për mësues nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia. [Më shumë...]

 • Bursa Ndërkombëtare Parlamentare e Bundestagut Gjerman

  Bundestagu Gjerman dhuron së bashku me Freie Universität Berlin, Humboldt-Universität Berlin, Technische Universität Berlin edhe këtë vit bursa për të rinjtë nga 41 kombe të ndryshme. Si çdo vit programi zgjat nga data 1 mars deri më 31 korrik. [Më shumë...]

 • Kodrat e Fortuzit, Tiranë | © Mikel Hasko / Goethe-Zentrum Tirana

  Goethe goes Grün

  Një konkurs ndërkombëtar për nxënësit e moshave 12 deri 14 vjeç me temë “mbrojtja e mjedisit”, të cilët kanë njohuri të gjermanishtes të paktën në nivelin A2. [Më shumë...]

 • Burimi: https://pixabay.com

  Konkursi i nxënësve për kampin veror 2017 në Athinë

  Goethe-Institut në Athinë jep dy bursa për një kamp veror për të rinj të moshës 14 apo 15 vjeç. [Më shumë...]

 • © Getty Images / Nils Bornemann

  Bursa për në Berlin për kursantët e Goethe-Zentrum

  Vitin 2017 Goethe-Institut dhuron për të gjashtën herë dy bursa për një udhëtim kulturor në Berlin të Gjermanisë. Në këtë program dyjavor do të ftohen rreth 20 kursantë dhe kursante të instituteve Gëte dhe partnerëve të tyre nga tetë shtete të Evropës Juglindore në Berlin [Më shumë...]

 • © firstfilmsfirst.com

  Konkursi “First Film First”

  Projekti “First Film First” i Goethe-Institut është një program profesional intensiv trajnimi, i cili synon të mbështesë regjisorët e rinj nga Evropa Juglindore gjatë zhvillimit të filmave të tyre të parë artistikë me metrazh të gjatë. [Më shumë...]

 • 2017 © Mikel Hasko / Goethe-Zentrum

  Seminar nga Hueber për metodat e reja

  Goethe-Zentrum fton më datë 21 shkurt përsëri një referente të shtëpisë botuese Hueber-Verlag, znj. Doro Thommes, e cila do të ofrojë një hyrje në metodat e reja mësimore “Beste Freunde” dhe “Schritte international neu”. [Më shumë...]

Kreu i faqes ↑