Na gjeni në adresat e mëposhtme

Goethe-Zentrum ndodhet pas Qendrës Ndërkombëtare të Kulturës "Pjetër Arbnori" (Piramida) në rrugën "Jul Variboba", e cila në perëndim kryqëzohet nga rruga "Papa Gjona Pali II" dhe në lindje nga Rruga e Elbasanit.

Rruga Skënderbej, Nr. 1, 1001 Tiranë
Tel.: +355 4 22 45 510
Cel.: +355 69 20 75 751
E-mail: info@goethe.al

Kështu vini te ne:
Me autobus
  • Linja e Unazës, stacioni "7 Xhuxhët" në bulevardin "Bajram Curri"
  • Linja e Saukut/Senatoriumit, stacioni "Posta nr. 1" në Rrugën e Elbasanit
Me makinë
  • Nga bulevardi "Bajram Curri" në drejtim të kryëzimit me Rrugën e Elbasanit kthehuni djathtas te Rruga e Elbasanit dhe pastaj përsëri te kthesa e parë djathtas te rruga "Jul Variboba".


Harta e mëposhtme tregon vendndodhjen e filialit tonë në Elbasan:

Filiali i Goethe-Zentrum në Elbasan
Personi i kontaktit: Gert Peja
Lagjja "Dyli Haxhire"
Vila 3-katëshe pranë gjimnazit "Dhaskal Todri"
Cel.: +355 69 24 72 980
E-mail: elbasan@goethe.al


Na shkruani

Mesazhi juaj u dërgua me sukses!

Kreu i faqes ↑