Na gjeni në adresat e mëposhtme

Goethe-Zentrum ndodhet brenda bllokut të ambasadave, i cili në veri kryqëzohet me Rrugën e Durrësit dhe në jug me Rrugën e Kavajës.

Rruga Skënderbej, Nr. 1, 1001 Tiranë
Tel.: +355 42 24 55 10
Cel.: +355 69 20 75 751
E-mail: info@goethe.al

Kështu vini te ne me autobus:
  • Linja L1 "Kombinat-Kinostudio" stacioni 'Kisha katolike' në Rrugën e Kavajës
  • Linja L7 "Instituti Bujqësor - Qendër", stacioni 'Shkolla »Qemal Stafa«' në Rrugën e Durrësit
  • Linja L8 "Laprakë-Qendër", stacioni 'Shkolla »Qemal Stafa«' në Rrugën e Durrësit
  • Linja L11 "Sharrë - Uzina »Dinamo e Re«" stacioni 'Kisha katolike' në Rrugën e Kavajës


Harta e mëposhtme tregon vendndodhjen e filialit tonë në Elbasan:

Filiali i Goethe-Zentrum në Elbasan
Lagjja "Kala"
Rruga "Rinia" Nr. 53 , 3001 Elbasan
Cel.: +355 69 31 11 795
E-mail: elbasan@goethe.al


Harta e mëposhtme tregon vendndodhjen e filialit tonë në Shkodër:

Filiali i Goethe-Zentrum në Shkodër
Rruga Paloke Kurti,1 4001 Shkodër
Cel.: +355 69 31 16 791
E-mail: shkodra@goethe.al


Na shkruani

Mesazhi juaj u dërgua me sukses!

Kreu i faqes ↑