Datat e pushimeve

Ditët e festave dhe të pushimeve për vitin 2017
01 janar (Viti i Ri)
02 janar (dita e dytë e Vitit të Ri)
03 janar (pushim)
14 mars (Dita e Verës)
22 mars (Festa e Sulltan Nevruzit)
14 prill (e premtja e zezë katolike dhe ortodokse)
15 prill (e shtuna e pashkëve katolike dhe ortodokse)
16 prill (e diela e pashkëve katolike dhe ortodokse)
17 prill (e hëna e pashkëve katolike dhe ortodokse)
01 maj (Dita Ndërkombëtare e Punës)
25 qershor (Fitër Bajrami)
26 qershor (e hëna e Fitër Bajramit)
01 shtator (Kurban Bajrami)
03 tetor (Dita e Bashkimit të Gjermanisë)
06 tetor (Konferenca e Mësuesve të Gjermanishtes)
07 tetor (Konferenca e Mësuesve të Gjermanishtes)
09 tetor (Transferimi i Goethe-Zentrum në ndërtesën e re)
10 tetor (Transferimi i Goethe-Zentrum në ndërtesën e re)
11 tetor (Transferimi i Goethe-Zentrum në ndërtesën e re)
12 tetor (Transferimi i Goethe-Zentrum në ndërtesën e re)
13 tetor (Transferimi i Goethe-Zentrum në ndërtesën e re)
19 tetor (Shenjtërimi i Nënë Terezës)
28 nëntor (Dita e Pavarësisë)
29 nëntor (Dita e Çlirimit)
08 dhjetor (Dita Kombëtare e Rinisë)
25 dhjetor (dita e parë e Krishtlindjeve)
26 dhjetor (dita e dytë e Krishtlindjeve)

Periudha e pushimeve:
29.07.2017 - 13.08.2017 (pushimet e verës)
25.12.2017 - 03.01.2018 (pushimet e dimrit)


Ditët e festave dhe të pushimeve për vitin 2018
01 janar (Viti i Ri)
02 janar (dita e dytë e Vitit të Ri)
03 janar (pushim)
14 mars (Dita e Verës)
22 mars (Festa e Sulltan Nevruzit)
30 mars (e premtja e zezë katolike)
31 mars (e shtuna e pashkëve katolike)
01 prill (e diela e pashkëve katolike)
02 prill (e hëna e pashkëve katolike)
06 prill (e premtja e zezë ortodokse)
07 prill (e shtuna e pashkëve ortodokse)
08 prill (e diela e pashkëve ortodokse)
09 prill (e hëna e pashkëve ortodokse)
01 maj (Dita Ndërkombëtare e Punës)
15 qershor (Fitër Bajrami)
21 gusht (Kurban Bajrami)
03 tetor (Dita e Bashkimit të Gjermanisë)
19 tetor (Shenjtërimi i Nënë Terezës)
28 nëntor (Dita e Pavarësisë)
29 nëntor (Dita e Çlirimit)
08 dhjetor (Dita Kombëtare e Rinisë)
10 dhjetor (e hëna e Ditës Kombëtare të Rinisë)
25 dhjetor (dita e parë e Krishtlindjeve)
26 dhjetor (dita e dytë e Krishtlindjeve)

Periudha e pushimeve:
28.07.2018 - 12.08.2018 (pushimet e verës)
25.12.2018 - 03.01.2019 (pushimet e dimrit)


Aktualizimi i fundit: 21.09.2017
Të dhënat mund të ndryshojnë.

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑