Datat e pushimeve

Ditët e festave dhe të pushimeve për vitin 2018
01 janar (Viti i Ri)
02 janar (dita e dytë e Vitit të Ri)
03 janar (pushim)
14 mars (Dita e Verës)
22 mars (Festa e Sulltan Nevruzit)
30 mars (e premtja e zezë katolike)
31 mars (e shtuna e pashkëve katolike)
01 prill (e diela e pashkëve katolike)
02 prill (e hëna e pashkëve katolike)
06 prill (e premtja e zezë ortodokse)
07 prill (e shtuna e pashkëve ortodokse)
08 prill (e diela e pashkëve ortodokse)
09 prill (e hëna e pashkëve ortodokse)
01 maj (Dita Ndërkombëtare e Punës)
15 qershor (Fitër Bajrami)
21 gusht (Kurban Bajrami)
03 tetor (Dita e Bashkimit të Gjermanisë)
19 tetor (Shenjtërimi i Nënë Terezës)
28 nëntor (Dita e Pavarësisë)
29 nëntor (Dita e Çlirimit)
08 dhjetor (Dita Kombëtare e Rinisë)
10 dhjetor (e hëna e Ditës Kombëtare të Rinisë)
25 dhjetor (dita e parë e Krishtlindjeve)
26 dhjetor (dita e dytë e Krishtlindjeve)

Periudha e pushimeve:
28.07.2018 - 12.08.2018 (pushimet e verës)
25.12.2018 - 04.01.2019 (pushimet e dimrit)


Ditët e festave dhe të pushimeve për vitin 2019
01 janar (Viti i Ri)
02 janar (dita e dytë e Vitit të Ri)
03 janar (pushim)
04 janar (pushim)
14 mars (Dita e Verës)
22 mars (Festa e Sulltan Nevruzit)
19 prill (e premtja e zezë katolike)
20 prill (e shtuna e pashkëve katolike)
21 prill (e diela e pashkëve katolike)
22 prill (e hëna e pashkëve katolike)
26 prill (e premtja e zezë ortodokse)
27 prill (e shtuna e pashkëve ortodokse)
28 prill (e diela e pashkëve ortodokse)
29 prill (e hëna e pashkëve ortodokse)
01 maj (Dita Ndërkombëtare e Punës)
05 qershor (Fitër Bajrami)
11 gusht (Kurban Bajrami)
03 tetor (Dita e Bashkimit të Gjermanisë)
19 tetor (Shenjtërimi i Nënë Terezës)
21 tetor (e hëna e Shenjtërimit të Nënë Terezës)
28 nëntor (Dita e Pavarësisë)
29 nëntor (Dita e Çlirimit)
08 dhjetor (Dita Kombëtare e Rinisë)
09 dhjetor (e hëna e Ditës Kombëtare të Rinisë)
25 dhjetor (dita e parë e Krishtlindjeve)
26 dhjetor (dita e dytë e Krishtlindjeve)

Periudha e pushimeve:
27.07.2019 - 11.08.2019 (pushimet e verës)
25.12.2019 - 03.01.2020 (pushimet e dimrit)


Aktualizimi i fundit: 04.01.2018
Të dhënat mund të ndryshojnë.

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑