Seminar nga Hueber për metodat
“Beste Freunde” dhe “Schritte international neu”

Goethe-Zentrum fton më datë 21 shkurt përsëri një referente të shtëpisë botuese Hueber-Verlag, znj. Doro Thommes, e cila do të ofrojë një hyrje në metodat e reja mësimore “Beste Freunde” dhe “Schritte international neu”.

  • Referente: Doro Thommes
  • Data: të martën, 21 shkurt 2017
  • Ora: 11.00 – 16.00
  • Vendi: Goethe-Zentrum Tirana, rruga “Jul Variboba”, nr. 21, 1010 Tiranë
  • Pjesëmarrja: vetëm me ftesë

Aktualizimi i fundit: 19.01.2017
Të dhënat mund të ndryshojnë.


Kreu i faqes ↑