Kurse të nivelit B 2.1
të hënën, të mërkurën, të premten
27.01. – 13.03.2017
ora 09.00 – 11.30
15.500 lekë*


Kurse të nivelit B 2.2
të hënën, të mërkurën, të premten
04.01. – 17.02.2017
ora 17.30 – 20.00
15.500 lekë*


Kurse të nivelit B 2.3
të hënën, të mërkurën, të premten
30.01. – 15.03.2017
ora 09.00 – 11.30
15.500 lekë*
të hënën, të mërkurën, të premten
20.02. – 07.04.2017
ora 17.30 – 20.00
15.500 lekë*


Kurse të nivelit B 2.4
të martën, të enjten
05.01. – 23.03.2017
ora 17.30 – 20.00
15.500 lekë*
të shtunën, të dielën
07.01. – 12.03.2017
ora 08.30 – 11.00
16.500 lekë*
të martën, të enjten
12.01. – 30.03.2017
ora 17.30 – 20.00
15.500 lekë*
të hënën deri të premten
Datat:
  • 06.01. – 01.02.2017
Oraret:
  • 08.30 – 12.45
15.500 lekë*


Vendet në kurs jepen sipas radhës së regjistrimit, prandaj ju rekomandojmë të regjistroheni sa më parë dhe/ose të bëni paraprakisht një test për përcaktimin e nivelit tuaj të gjuhës, nëse është e nevojshme.

*Zbritje për anëtarët e së njëjtës familje: Në rast regjistrimi bëhet një zbritje prej 10 % për secilin nga familjarët.
¹ Librat e kursit nuk janë të përfshirë në çmimin e kursit.
² Afati i fundit i regjistrimit për çdo kurs është 1 javë para fillimit të kursit.
³ Afati i fundit për rezervimin e kursit është 2 javë para fillimit të kursit. Rezervimi bëhet i pavlefshëm, në rast se pagesa e kursit nuk bëhet brenda afatit përfundimtar.Të dhënat mund të ndryshojnë.

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑