Kurse në Elbasan

Bëni gjermanisht në shkollë? Doni të studioni gjermanistikë? Dëshironi të frekuentoni një shkollë të lartë apo të kualifikoheni më tej në Gjermani ose në një vend tjetër gjermanishtfolës?
Pavarësisht çfarë synoni, ne do të gjejmë kursin e duhur për ju.

Struktura e kurseve të gjuhës gjermane

Këtu do të gjeni një pasqyrë të ndarjes së kurseve, si dhe të metodave përkatëse mësimore për kursantët dhe mësuesit.
[Më shumë]

***Të dhënat mund të ndryshojnë.

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑