Këshilla për të jetuar dhe punuar në Gjermani

A planifikoni të jetoni ose punoni në Gjermani? Ne me kënaqësi do t'ju ndihmojmë për hapa të mëtejshëm.

  • të hënën 14:00-16:00
  • të martën - të premten 9:00-12:00, 14:00-16:00

Mënyrat e këshillimit:
  • Aurora Killo
  • Tel: 0035542245510
  • Mail: info@goethe.al

Përse po këshillojmë?

Këtu do të gjeni informacione për:Qendrat e këshillimit në Gjermani,adresa të rëndësishme.faqe interneti të dobishme.

NE NUK JAPIM KËSHILLA PËR SHËRBIME KONSULLORE!


Visa

Pyetje rreth vizës

 

© Colourbox.com

Si mund të gjej punë?

 

COLOURBOX

Si mund të mësoj gjermanisht?

 

© goethe.de

Rruga ime në Gjermani

 

Grafik: Goethe-Institut/Winnie Schwarz

Informacione Online

 

© Goethe-Institut

Deutsch A1 Trainer

 

 

 

 

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑