Lola

Në vitin 1957 në qytetin e vogël të Bavarisë veriore Koburg vjen një drejtor i ri në ndërmarrjen e ndërtimit, një burrë i pakorruptueshëm dhe energjik. Në këtë qytet ai martohet me vajzën e re Lola, të cilën në fillim e njeh me emrin Mari-Luiza dhe pa pasur aspak dije për jetën e saj të dyfishtë.

Vuajtjet e një qytetari serioz për një grua joserioze si pikënisje për një histori të shpifur rreth viteve të mrekullisë ekonomike në Gjermani, e cila zhvillohet në një qytet të vogël.

  • Titulli: Lola
  • Regjia: Rainer Werner Fassbinder
  • Kohëzgjatja: 113 minuta
  • Viti i shfaqjes së parë: 1981
  • Gjuha: gjermanisht me titra anglisht
  • Aktorët: Barbara Sukowa, Armin Mueller-Stahl, Mario Adorf, Rosel Zech, Matthias Fuchs, Helga Feddersen, Karin Baal, Ivan Desny, etj.
  • Data: të hënën, 20 mars 2017, ora 19:00
  • Vendi: Akademia e Filmit dhe e Multimediës Marubi, rruga “Aleksandër Moisiu”, nr. 78, 1005 Tiranë
  • Hyrja: falas
  • Aktiviteti: në kuadër të një seminari për regjisorin Rainer Werner Fassbinder


Aktualizimi i fundit: 10.02.2017
Të dhënat mund të ndryshojnë.


Kreu i faqes ↑