Muzikë

 • Burimi: LinuaPlus

  LinuguaPlus

  Pushlines në vend të drejtshkrimit – ritëm në vend të gramatikës. Hip-Hop quhet mësimi i gjuhës 2.0. Linguaplus është një grup hip-hopi nga Shtutgarti i cila është i specializuar në ndërmjetësimin e gjuhës gjermane nëpërmjet muzikës. [Më shumë...]

 • Burimi: Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë

  Koncert me Mateusz Moleda, Marin Gjollma dhe Orkestrën Simfonike të RTSh

  Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane Tiranë Ju fton në një koncert simfonik me pjesëmarrjen e Dirigjentit Mateusz Moleda (Gjermani) dhe solistit Marin Gjollma (Piano), i cili gjithashtu ka studiuar dhe jetuar për shumë vite në Gjermani. [Më shumë...]

 • © Franz Kimmel

  Performancë kërcimi: Chipping

  Një qytet kubesh. Muret vibrojnë dhe lëkunden. Mes tyre një trup, i rrethuar, i zaptuar dhe i përmbytur nga projeksione, të cilat kërcënojnë ta përpijnë. [Më shumë...]

 • Kori i vajzave të Berlinit / © Sabine Wüsthoff

  Koncert: Kori i vajzave të Liceut Artistik “Jordan Misja” me Sabine Wüsthoff dhe Ermira Alliu

  Ambasada Gjermane e ka ftuar në Tiranë znj. Sabine Wüsthoff për të punuar me Korin e Vajzave të Liceut Artistik “Jordan Misja”, i cili drejtohet nga Ermira Alliu. [Më shumë...]

 • Burimi: https://www.facebook.com/flexensemble/

  Wunderkind

  Flex Ensemble do të sjellë në Shqipëri, krahas veprave të Strauß-it, edhe pjesë të tjera nga Johannes Brahms dhe Gustav Mahler – në versione të dëgjuara rrallë, përpunuar për kanto dhe ansambël për muzikë dhome. Krahas dy koncerteve, muzikantët do të zhvillojnë edhe një workshop me studentë të degës së muzikës duke punuar me vepra të muzikës së dhomës. [Më shumë...]

 • Thomas Kirchhoff & Dale Kavanagh | © Melissa Kavanagh, e bija e Dale dhe Thomas

  Magjia e kitarës: Amadeus Guitar Duo

  "Guitar Foundation of Albania" organizon për herë të tretë Festivalin Ndërkombëtar të Kitarës në Tiranë. Në kuadër të këtij Festivali, zhvillohen koncerte, por edhe masterklasa dhe konkurse kitare e referate, ku këtë vit do të marrë pjesë edhe dueti Amadeus Guitar Duo i mirënjohur në nivel ndërkombëtar. [Më shumë...]

Kreu i faqes ↑