Arkivi – Muzikë 2014

 • Burimi: http://www.wallpaperme.de

  Koncert përmbyllës i masterklasës

  Në sallën e madhe të Universitetit të Arteve në Tiranë do të zhvillohet koncerti përmbyllës i studentëve të masterklasës për violinë dhe violë. [Më shumë...]

 • © Alban Pengili | Fotograf: Michael Rüter, Alpha Studio, www.alphafoto.de

  Masterklasë për violinë dhe violë

  Masterklasë për violinë (Alban Pengili) dhe për violë (Arian Paço), e cila do të pasohet nga një koncert përmbyllës. [Më shumë...]

 • © Alban Pengili | Fotograf: Michael Rüter, Alpha Studio, www.alphafoto.de

  24 kapriçot e Paganinit të luajtura nga Alban Pengili

  Violinisti dhe kompozitori italian Niccolò Paganini ishte virtuozi më i njohur i violinës i kohës së tij. Ndër veprat e tija të shquara janë edhe 24 kapriçot, të cilat do të luhen nga Alban Pengili. [Më shumë...]

 • Burimi: www.tirana.diplo.de

  The Boogiemeisters

  Nëse deri më tani nuk keni mundur të lidhni muzikën Boogie-Woogie dhe Blues me Gjermaninë, tani mund të bindeni për të kundërtën: Gjermanët Axel Zwingenberger dhe Vince Weber vijnë në Shqipëri dhe shfaqin talentin e tyre në piano të muzikës blues. [Më shumë...]

Kreu i faqes ↑