Arkivi – Muzikë 2015

  • Burimi: https://www.facebook.com/flexensemble/

    Wunderkind

    Flex Ensemble do të sjellë në Shqipëri, krahas veprave të Strauß-it, edhe pjesë të tjera nga Johannes Brahms dhe Gustav Mahler – në versione të dëgjuara rrallë, përpunuar për kanto dhe ansambël për muzikë dhome. Krahas dy koncerteve, muzikantët do të zhvillojnë edhe një workshop me studentë të degës së muzikës duke punuar me vepra të muzikës së dhomës. [Më shumë...]

  • Thomas Kirchhoff & Dale Kavanagh | © Melissa Kavanagh, e bija e Dale dhe Thomas

    Magjia e kitarës: Amadeus Guitar Duo

    "Guitar Foundation of Albania" organizon për herë të tretë Festivalin Ndërkombëtar të Kitarës në Tiranë. Në kuadër të këtij Festivali, zhvillohen koncerte, por edhe masterklasa dhe konkurse kitare e referate, ku këtë vit do të marrë pjesë edhe dueti Amadeus Guitar Duo i mirënjohur në nivel ndërkombëtar. [Më shumë...]

Kreu i faqes ↑