Rezultatet e provimeve të funditA1
12.12.2017
A2
12.12.2017
B1
13.12.2017
B2
13.12.2017
C1
23.11.2017


Aktivitete

 • Filmi: After Spring Comes Fall | 2016 © J. Waltermann / Filmuniversität Babelsberg

  After Spring Comes Fall

  Një grua kurde arratiset nga Siria dhe emigron në Berlin, ku ndërton një jetë të re në ilegalitet. Mirëpo pas njëfarë kohe shërbimi informativ sirian zbulon vendndodhjen e saj dhe e detyron atë të punojë si informatore. [Më shumë...]

 • Filmi: Herbert | © Departures Film

  Herbert

  Një ish-boksier, i cili jetesën e tij e siguron si mbledhës borxhesh dhe portier lokalesh, fillon të reflektojë për jetën e tij, pasi merr vesh që vuan nga një sëmundje e pashërueshme. [Më shumë...]

 • Filmi: Hotel Lux | Stephan Rabold / © Bavaria_Pictures

  Hotel Lux

  Në vitin 1933 kabaretisti Hans Cajsig arratiset me një pasaportë false drejt Rusisë dhe përfundon në Moskë në hotelin famëkeq Lux. Mirëpo shërbimi i fshehtë sovjetik e konsideron atë si astrologun renegat të Hitlerit. [Më shumë...]

 • Të mësosh gjermanisht me aplikacione dhe njëkohësisht të argëtohesh

  Flisni ose mësoni gjermanisht dhe doni të vini në provë njohuritë tuaja gjuhësore, por nuk doni të bëni ndonjë test apo provim? Doni dhe të argëtoheni gjatë kësaj prove? Atëherë kemi gjënë e duhur për ju! Apps!
  [Më shumë]
 • Lernabenteuer Deutsch

  Të përjetosh një aventurë emocionuese, të zgjidhësh gjëegjëza të ndërlikuara e krahas tyre, të mësosh gjermanisht: Të gjithë këtë e ofron loja “Lernabenteuer Deutsch”
  [Më shumë]

Akses i shpejtë

Kreu i faqes ↑