Rezultatet e provimeve të funditA1
21.11.2017
A2
21.11.2017
B1
22.11.2017
B2
23.11.2017
C1
23.11.2017


Aktivitete

 • Filmi: Nga ata të fortët | Burimi: Goethe-Institut

  Nga ata të fortët

  Pasi mamaja e Mikaelit ndahet nga i dashuri i saj, ata të dy duhet të dalin nga shtëpia e tij luksoze në minibashkinë Zehlendorf dhe gjejnë strehë në minibashkinë periferike të zymtë Neukölln. Ndërkohë që mamaja e tij po merret me të dashurin e saj të ri, Mikaelit i duhet të përballet me kushtet e reja të jetës, ku nuk vonon shumë dhe i futet rrugës së trafikimit të drogës. [Më shumë...]

 • Filmi: Lola vrapon | Burimi: Goethe-Institut

  Lola vrapon

  Një djalë ka patjetër nevojë për 100.000 marka, përndryshe një gangster ka për ta hequr qafe. E dashura e tij Lola niset direkt me vrap për të gjetur shumën e kërkuar dhe për të shpëtuar të dashurin e saj. [Më shumë...]

 • Të mësosh gjermanisht me aplikacione dhe njëkohësisht të argëtohesh

  Flisni ose mësoni gjermanisht dhe doni të vini në provë njohuritë tuaja gjuhësore, por nuk doni të bëni ndonjë test apo provim? Doni dhe të argëtoheni gjatë kësaj prove? Atëherë kemi gjënë e duhur për ju! Apps!
  [Më shumë]
 • Lernabenteuer Deutsch

  Të përjetosh një aventurë emocionuese, të zgjidhësh gjëegjëza të ndërlikuara e krahas tyre, të mësosh gjermanisht: Të gjithë këtë e ofron loja “Lernabenteuer Deutsch”
  [Më shumë]

Akses i shpejtë

Kreu i faqes ↑