Rezultatet e provimeve të funditA1
25.04.2017
A2
18.05.2017
B1
07.03.2017
B2
27.04.2017
C1
17.03.2017


Aktivitete

 • Filmi: Dhuratë e Perëndisë | © If... Productions

  Dhuratë e Perëndisë

  Një aktore e papunë dhe tetë burra e gra të tjerë gjithashtu të papunë prej një kohe të gjatë takohen në një kurs aktrimi. Aktores i duhet të formojë nga kjo tufë ujqërish të pikëlluar dhe të vetmuar një grup të bashkuar dhe të sjellë në skenë pjesën teatrore “Antigona”. [Më shumë...]

 • Kodrat e Fortuzit, Tiranë | © Mikel Hasko / Goethe-Zentrum Tirana

  Goethe goes Grün

  Një konkurs ndërkombëtar për nxënësit e moshave 12 deri 14 vjeç me temë “mbrojtja e mjedisit”, të cilët kanë njohuri të gjermanishtes të paktën në nivelin A2. [Më shumë...]

 • Burimi: https://pixabay.com

  Konkursi i nxënësve për kampin veror 2017 në Athinë

  Goethe-Institut në Athinë jep dy bursa për një kamp veror për të rinj të moshës 14 apo 15 vjeç. [Më shumë...]

 • Konferenca e mësuesve të gjermanishtes 2017

  Goethe-Institut në Ballkanin Perëndimor organizon këtë vit konferencën e mësuesve të gjermanishtes në rang rajonal për mësues nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia. [Më shumë...]

 • Të mësosh gjermanisht me aplikacione dhe njëkohësisht të argëtohesh

  Flisni ose mësoni gjermanisht dhe doni të vini në provë njohuritë tuaja gjuhësore, por nuk doni të bëni ndonjë test apo provim? Doni dhe të argëtoheni gjatë kësaj prove? Atëherë kemi gjënë e duhur për ju! Apps!
  [Më shumë]
 • Lernabenteuer Deutsch

  Të përjetosh një aventurë emocionuese, të zgjidhësh gjëegjëza të ndërlikuara e krahas tyre, të mësosh gjermanisht: Të gjithë këtë e ofron loja “Lernabenteuer Deutsch”
  [Më shumë]

Akses i shpejtë

Kreu i faqes ↑