Slider

Provime

Provimet e gjuhës gjermane

Ju nevojitet një dëshmi për nivelin tuaj gjuhësor, e cila ju shërben për studime, punë, bashkim familjar apo vizë dhe që njihet në rang ndërkombëtar? Qendra jonë ofron provime të gjuhës gjermane për nivelet A1 deri në C1. Provimet e gjuhës gjermane të Goethe-Institut si dhe provimi TestDaF përkojnë me shkallët e niveleve gjuhësore të Kuadrit të Përmbashkët Evropian për Referencat e Gjuhëve (KPERGj): nga niveli A1 për fillestarët deri te niveli më i lartë gjuhësor C2.

mon
tue
wed
thu
fri
sat
sun
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 
 • 01 DH
  Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 - 1.12.2023 Tiranë
 • 05 DH
  Goethe-Zertifikat B1 - 05.12.2023 Vlorë
 • 15 DH
  Goethe-Zertifikat A2 - 15.12.2023 Tiranë
 • 15 DH
  Goethe-Zertifikat B1 - 15.12.2023 Tiranë
 • 18 DH
  Goethe-Zertifikat B2 - 18.12.2023 Tiranë
 • 18 DH
  Goethe-Zertifikat C1 - 18.12.2023 Tiranë
 • 20 DH
  Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 - 20.12.2023 Shkodër