Slider

Aktivitete

Projekte (ndër)kombëtare artistike dhe kulturore, reflektimi i problemeve brizante shoqëroro-politike, çësthje të politikës së jashtme gjermane për kulturën dhe arsimin apo përballja me zhvillimet globale: Goethe-Zentrum trajton shpesh tema dhe organizon aktivitete, të cilat jo vetëm që janë të rëndësishme për Shqipërinë, por që edhe zhvillohen në Shqipëri.