Slider

Kurs përgatitor për qendrimin në Gjermani

KURS PËRGATITOR PËR QENDRIMIN NË GJERMANI

KURSI PËRGATITOR A1

Keni njohuri të nivelit A1 dhe dëshironi të përgatiteni për provimin Goethe-Zertifikat A1?
Keni pyetje me jetën në Gjermani, veçanërisht për hapat e para të integrimit?
Goethe-Zentrum ofron kurse përgatitore në datat e mëposhtme:

04.12.2023 – 22.12.2023 (rreth 4 javë) të hënë, të mërkurë, të premte:
Ora: 13.15 – 15.45 (të premten 9.00-11.30)
5.000 lekë

KURSI PËRGATITOR B1

Keni njohuri të nivelit B1 dhe dëshironi të përgatiteni për provimin Goethe-Zertifikat B1?
Keni pyetje me jetën në Gjermani,veçanërisht për hapat e para të integrimit?
Goethe-Zentrum ofron kurse përgatitore në datat e mëposhtme:

04.12.2023 – 22.12.2023 (rreth 4 javë) të hënë, të mërkurë, të premte:
Ora: 13.15 – 15.45
5.000 lekë

Vendet në kurs jepen sipas radhës së regjistrimit, prandaj ju rekomandojmë të regjistroheni sa më parë në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

² Afati i fundit i regjistrimit për çdo kurs është 1 javë para fillimit të kursit. Rezervimi bëhet i pavlefshëm, në rast se pagesa e kursit nuk bëhet brenda afatit përfundimtar.