Slider

Të tjera

Fortbildung in Deutschland

NJË RISI!!! - Bursa për Seminare Trajnimi në Gjermani 2024/2025.

Jeni mësues i gjuhës gjermane në një shkollë ose universitet publik në Shqipëri? A jeni gjithashtu të gatshëm të ndani përvojën...

Lexo më shumë

Onleihe

>> DIREKT NË ONLEIHE <<

Çfarë është Onleihe?

Onleihe është biblioteka digjitale falas e Institutit Goethe. Tani mund të shkarkoni 23,000 libra në gjuhën gjermane, libra audio, materiale për mësimin e gjermanishtes, revista dhe gazeta dhe të shikoni filma online.

KUDO, KURDO, FALAS

Pas regjistrimit dhe aktivizimit të kontos, Onleihe mund të përdoret në kompjuter, laptop ose celular përmes aplikacionit Onleihe (Android dhe iOS), kurdo dhe kudo që dëshironi.

KUSH MUND TA PËRDORË ONLEIHE?

Të gjithë ata që jetojnë jashtë Gjermanisë mund të përdorin bibliotekën tonë dixhitale. Regjistrimi në Onleihe mund të kryhet lehtësisht online. Nuk kërkohet anëtarësim në bibliotekë. Kthimi i mediave bëhet automatikisht.

SI TË REGJISTROHEM?

Mund të përdorni shërbimet e Onleihe në pajisjet e ndryshme. Këtu do të gjeni hapat se si të regjistroheni dhe të përdorni Onleihe-n:

KONTAKT PËR SUPORT PËRMES FORMULARIT

Nëse keni vështirësi me aktivizimin ose përdorimin, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit të suportit. Do t'ju ndihmojmë me kënaqësi!

Urojmë shfletim të këndshëm të mediave digjiitale.

KINEMA GJERMANE

Shikoni falas mbi 100 filma në bibliotekën tonë elektronike!