Slider

Çmimet e kurseve

Kurse me minimalisht 8 pjesëmarrës

të hënën deri të premten 60 17.000 lekë  15.500 lekë
të martën/të enjten dhe të shtunën 60 18.000 lekë  16.500 lekë
*1 orë mësimore = 45 minuta

Për kurset me grupe të vogla dhe kurset individuale vlejnë rregulla dhe tarifa të posaçme.

¹ tarifa e reduktuar vlen vetëm për:
• studentët e pajisur me kartën e studentit
• anëtarë të së njëjtës familje.

Informacione të detajuara do të gjeni në kushtet tona të biznesit.

² Librat e kursit nuk janë të përfshirë në çmimin e kursit.

Aktualizimi i fundit: 25.11.2022 Të dhënat mund të ndryshojnë.