Slider

Teatër

“Shamia”

Kërcimi dhe shamia i përkasin njëra tjetrës. Në vallen tradicionale shqiptare shamia lodron mbi kryet e kërcimtarëve.

Lexo më shumë

Eldorado

“Eldorado” është vepër e dramaturgut të mirënjohur bashkëkohor gjerman Marius von Mayenburg, veprat e të cilit shquhen për frymën anti-borgjeze dhe kanë pasur e kanë një ndikim shumë të fortë në...

Lexo më shumë

Performancë Sebastian23

Sebastiani është tashmë kampion gjermanishtfolës në konkurset individuale dhe në grup të Poetry Slam dhe kjo nuk është arsyeja e vetme pse ai është i padiskutueshëm në historinë evropiane të Poetry...

Lexo më shumë