Slider

Film

Filmi: "Mrekullia e Taipei"

© CORSO Film

Në 1981, Tajvani organizoi Kupën e parë Botërore të futbollit për femra në një kohë kur DFB ( Federata Gjermane e Futbollit) më shumë e toleronte sesa promovonte futbollin e grave, i cili ishte deri...

Lexo më shumë

Film: "Peshku i Artë"

© Jürgen Olczyk/Sony Pictures Entertainment Deutschland GmbH/Wiedemann & Berg Film GmbH & Co. KG

Oliver është bankier dhe menaxher financash i cili është i apasionuar pas shpejtësisë. Kjo përfundon një ditë kur ai papritur shkakton një aksident duke u përplasur me shpejtësi 230 km / orë me një...

Lexo më shumë

Film "Cleo"

© DETAILFILM/Johannes Luis

„Cleo“ për Berlinin është ajo, që „Bota përrallore e Amelisë“ është për Parisin: Me ide që i vërshojnë gjithandej gjahtarja e thesareve Cleo na bën ta ndjekim përmes një qyteti si të magjepsur në...

Lexo më shumë

Filmi "Almanya"

Në 1964 Hüseyin Yilmaz vjen në Gjermani nga Turqia. Më vonë ai tërheq gruan dhe fëmijët e tij. Tani është mbesa e tij, që tregon historinë familjare me përzemërsi dhe humor - ndërsa klani është...

Lexo më shumë