Slider

Test për përcaktimin e nivelit

Për të zgjedhur kursin e përshtatshëm, personat me njohuri paraprake duhet t'i nënshtrohen një testi për përcaktimin e nivelit (me shkrim online dhe me gojë nëpërmjet Microsoft Teams). Përjashtim nga ky test përbëjnë persona, të cilët brenda gjashtë muajve të fundit kanë ndjekur një kurs pranë qendrës sonë apo në një përfaqësi të Goethe-Institut jashtë vendit, ose kanë marrë një dëshmi pjesëmarrjeje apo certifikatë gjuhe të Goethe-Institut.

Për më tepër detaje, ju lutemi të lidheni me zyrën e regjistrimeve, në mënyrë që të gjejmë kursin më të përshtatshëm për ju.

Të dhëna:

  • Datat: çdo të enjte (jo në ditët e festave) ndërmjet orës 14.00 deri 17.00, vetëm pas regjistrimit paraprak (regjistrimi është deri të premten)
  • Kohëzgjatja: rreth 45 minunta me shkrim dhe rreth 15 minuta intervistë
  • Tarifa: 2.000 lekë (në rast regjistrimi në një nga kurset e Goethe-Zentrum kjo tarifë zbritet nga pagesa për kursin)

Online:

Regjistrimi: Ju mund të regjistroheni jo më vonë se dita e premte, nëpërmjet telefonit , ose me Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. gjatë orarit të hapjes së zyrës së regjistrimeve . Informacione të hollësishme mund të merrni nga kushtet tona të biznesit .


E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel.: +355 4 22 45 510
Cel.: +355 69 20 75 751