Slider

Këshilla për të jetuar dhe punuar në Gjermani

    A planifikoni të jetoni ose punoni në Gjermani? Ne me kënaqësi do t'ju ndihmojmë për hapa të mëtejshëm.
  • të hënën 14:00-16:00
  • të martën - të premten 9:00-12:00, 14:00-16:00

Mënyrat e këshillimit: Aurora Killo Tel: 0035542245510 Mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Përse po këshillojmë? Këtu do të gjeni informacione për: Qendrat e këshillimit në Gjermani, adresa të rëndësishme. faqe interneti të dobishme. NE NUK JAPIM KËSHILLA PËR SHËRBIME KONSULLORE!

Pyetje rreth vizës
Si mund të gjej punë
Si mund të mësoj gjermanisht
Mein Weg nach Deutschland
Infografikët
Deutsch A1 trainer

 

 

 

Mustafa dhe Nexhisab jetojnë në Gjermani prej disa kohësh. Ata flasin për jetën e tyre në shtëpinë e tyre të re. Secili prej tyre ka një histori të ndryshme.
Në Gjermani përjetojnë shumë gjëra emocionuese. Ndonjëherë ata duhet të zgjidhin edhe probleme të vogla. Në video mund të shihni eksperiencat e dy të rinjve. Shikim te këndshëm!