Slider

Datat e mbylljes dhe festat zyrtare

Oraret e zyrës

 

Tiranë

Shkodër Elbasan

E hënë - e enjte
09.00 – 12.00 dhe 14.00 – 17.00
E premte
Mbyllur
E shtunë
08.00 – 14.00
E diel dhe ditë festash
Mbyllur

E hënë - e premte
09.00 – 13.00
E shtunë, e diel dhe ditë festash
Mbyllur

E hënë - e enjte
09.00 – 13.00
E premte, e shtunë,e diel dhe ditë festash
Mbyllur

 

 

 

Ditët e festave dhe të pushimeve për vitin 2022 Periudha e pushimeve:
 • 01 janar (Viti i Ri)
 • 02 janar (dita e dytë e Vitit të Ri)
 • 03 janar (pushim)
 • 04 janar (pushim)
 • 14 mars (Dita e Verës)
 • 22 mars (Festa e Sulltan Nevruzit)
 • 15 prill (e premtja e zezë katolike)
 • 16 prill (e shtuna e pashkëve katolike)
 • 17 prill (e diela e pashkëve katolike)
 • 18 prill (e hëna e pashkëve katolike)
 • 22 prill (e premtja e zezë ortodokse)
 • 23 prill (e shtuna e pashkëve ortodokse)
 • 24 prill (e diela e pashkëve ortodokse)
 • 25 prill (e hëna e pashkëve ortodokse)
 • 01 maj (Dita Ndërkombëtare e Punës)
 • 02 maj (Fitër Bajrami)
 • 03 maj (e marta e Ditës Ndërkombëtare të Punës)
 • 09 korrik (Kurban Bajrami)
 • 11 korrik (e hëna e Kurban Bajramit)
 • 05 shtator (Shenjtërimi i Nënë Terezës)
 • 03 tetor (Dita e Bashkimit të Gjermanisë)
 • 28 nëntor (Dita e Pavarësisë)
 • 29 nëntor (Dita e Çlirimit)
 • 08 dhjetor (Dita Kombëtare e Rinisë)
 • 25 dhjetor (dita e parë e Krishtlindjeve)
 • 26 dhjetor (dita e dytë e Krishtlindjeve)
 • 25.07.2022 - 07.08.2022 (pushimet e verës)
 • 24.12.2022 - 03.01.2023 (pushimet e dimrit)

 

Ditët e festave dhe të pushimeve për vitin 2023  
 • 01 janar (Viti i Ri)
 • 02 janar (dita e dytë e Vitit të Ri)
 • 03 janar (pushim)
 • 14 mars (Dita e Verës)
 • 22 mars (Festa e Sulltan Nevruzit)
 • 07 prill (e premtja e zezë katolike)
 • 08 prill (e shtuna e pashkëve katolike)
 • 09 prill (e diela e pashkëve katolike)
 • 10 prill (e hëna e pashkëve katolike)
 • 14 prill (e premtja e zezë ortodokse)
 • 15 prill (e shtuna e pashkëve ortodokse)
 • 16 prill (e diela e pashkëve ortodokse)
 • 17 prill (e hëna e pashkëve ortodokse)
 • 21 prill (Fitër Bajrami)
 • 01 maj (Dita Ndërkombëtare e Punës)
 • 28 qershor (Kurban Bajrami)
 • 05 shtator (Shenjtërimi i Nënë Terezës)
 • 03 tetor (Dita e Bashkimit të Gjermanisë)
 • 28 nëntor (Dita e Pavarësisë)
 • 29 nëntor (Dita e Çlirimit)
 • 08 dhjetor (Dita Kombëtare e Rinisë)
 • 25 dhjetor (dita e Krishtlindjeve)