Slider

Stafi

Drejtuesit

Alketa Kuka

Drejtore e Goethe-Zentrum Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1022

Klodiana Çollaku

Administrimi dhe Financa, zv. drejtore Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1026

Kurse dhe provime

Anjeza Kadriu

Koordinatore e kurseve Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1021 

Jasmin Feldker

Koordinatore e provimeve Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1024

Gert Peja

Koordinator zyra Elbasan Tel.: +355 69 24 72 980

Mira Kola

Koordinatore zyra Shkodër Tel.: +355 69 31 16 791

Aurora Killo

Koordinatore zyra Vlore Tel.: +355 69 40 50 629 

Programet kulturore

Alketa Kuka

Drejtore e Goethe-Zentrum Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1022

Klodiana Çollaku

Administrimi dhe Financa, zv. drejtore Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1026

Jonida Laknori

Koordinatore projekti Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1027

Tea Lozi

Asistente administrative Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1023 tea.lozi

Informacioni

Tea Lozi

Asistente administrative Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1023 tea.lozi

Enis Mehmeti

Asistent administrativ Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1027

Xheni Lulaj

Asistente e zyrës së regjistrimeve Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1023

 

Shërbim për mësuesit e gjuhës gjermane

Jonida Laknori

Koordinatore projekti Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1027

Anjeza Kadriu

Koordinatore e kurseve Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1021 

Administrata

Klodiana Çollaku

Administrimi dhe Financa, zv. drejtore Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1026

Ervin Isufi

Koordinator IT dhe Marrëdhëniet me Publikun Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1028

Ilir Përmeti

Logjistika Tel.: +355 4 22 45 510 ext. 1028