Slider

Për mësuesit

Goethe-Zentrum në Tiranë mbështet mësuesit, shkollat dhe institucionet shqiptare për zhvillimin e mësimit të gjuhës gjermane, duke mundësuar në bashkëpunim me Goethe-Institut trajnime dhe seminare të ndryshme për mësimdhënien dhe metodat e reja. Këto seminare mund të zhvillohen brenda dhe jashtë vendit dhe mund të jenë aktivitete njëditore, shumëditore ose dhe disajavore.


    Reklamë për gjuhën gjermane:

Trajnimet e radhës:

Për informacione lidhur me mundësinë e pjesëmarrjes dhe kriteret e aplikimit, ju lutemi t'i drejtoheni Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..