Slider

Film

Nightlife

© Warner Bros. Entertainment  Frédéric Batier

Milo punon si barist në Berlin. Nëse ai nuk po e kthen vetëm ditën në natë dhe më pas vazhdon të festojë, ai zgjohet në shtrat me gra të çuditshme dhe shikon të tjerët se si bëjnë një jetë krejtësisht normale në dritën e ditës.

Një natë ai takon gruan e tij të ëndrrave Sunny përmes një sërë rastësish. Ajo e do muzikën më shumë se çdo gjë dhe iu ofrua një ofertë nga shefi i saj për të punuar për një label muzikor në Atlanta. Javën e ardhshme ata duhet të shkojnë në SHBA. Të dy takohen për një takim në të njëjtën mbrëmje, në fund të fundit Milo dëshiron të pengojë gruan e jetës së tij të largohet nga qyteti.

Takimi romantik i përsosur më parë përshkallëzohet kur miku kaotik i Milo-s, Renzo shpërthen, gjysma e botës së krimit të Berlinit është në këmbë. Është fillimi i një gjuetie të çmendur nëpër Berlin gjatë natës.

 

E Premte, 14/10/2022, ora 18:30
Vlorë, Goethe-Zentrum

E Martë, 18/10/2022, ora 18:30
Tiranë, Oborri i Residences se Ambasades Gjermane