Slider

Film

Fritz Lang

Gjermani viti 1930: Në kërkim të projektit të tij të parë të filmit me zë, mjeshtri i regjizurës Fritz Lang ndeshet me rrëfimin e një vrasësi serial: M - Një qytet i cili kërkon një vrasës do të lërë gjurmë si një nga klasikët e historisë së filmit, Fritz Lang tregon historinë e zanafillës së saj. Regjisori Gordian Maugg kombinon shkëlqyeshëm në mënyrë profesionale materiale origjinale dokumentare nga Republika e Weimarit me xhirimet e tij të filmuara bardhë e zi, për të krijuar një dramë brilante mbi vrasjen, fajin dhe natyrisht historinë e filmit. 

  • Titulli: Fritz Lang
  • Regjia: Gordian Maugg
  • Kohëzgjatja: 104 minuta
  • Viti i shfaqjes së parë: 2016
  • Gjuha: gjermanisht me titra anglisht
  • Aktorët: Heino Ferch, Samuel Finzi, Thomas Thieme, Lisa Charlotte Friederich, Johanna Gastdorf, Maximilian von Pufendorf, Michael Mendl, Lena Münchow, Philipp Baltus
  • Data: 24.10.2020, Ora:19:00, Berk Tirana regjistrimi: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Hyrja: falasKy aktivitet është pjesë e Tetorit Gjerman 2020 "Perspektiva: Evropa".

Kujdes: kërkohet të rezervoni! Filmi do të shfaqet përpara një publiku të kufizuar open-air me hyrje gratis. Të gjithë të interesuarit duhet të regjistrohen me email deri 48 orë përpara fillimit të filmit. Lutemi për regjistrimin tuaj përmes emrit, numrit të telefonit, adresës email si dhe duke njoftuar kohën dhe vendin e shfaqjes. Hyrja do të jetë e mundur vetëm, nëse rezervimi konfirmohet nga organizatorët. Jeni të lutur të ruani distancën me njëri-tjetrin dhe gjatë shfaqjes të mbani maskën.