Slider

Film

Filmi "Almanya"

Në 1964 Hüseyin Yilmaz vjen në Gjermani nga Turqia. Më vonë ai tërheq gruan dhe fëmijët e tij. Tani është mbesa e tij, që tregon historinë familjare me përzemërsi dhe humor - ndërsa klani është rrugës për pushime në vendin e origjinës. Ku është atdheu i vërtetë? Për këtë secili prej tyre duhet të pyesë veten. 

  • Titulli: Almanya
  • Regjia: Yasemin Samdereli
  • Kohëzgjatja: 95 minuta
  • Viti i shfaqjes së parë: 2011
  • Gjuha: gjermanisht me titra anglisht
  • Aktorët: Vedat Erincin, Fahri Yardim, Lilay Huser, Demet Gül, Rafael Koussouris, Aylin Tezel etj.
  • Data: të enjten, 17 qershor 2021, ora 20:00
  • Vendi: Goethe Zentrum, Rruga  Skënderbej  Nr. 1 1001 Tiranë
  • Hyrja: falas

 

Kujdes: Kërkohet të rezervoni! Aktiviteti do të shfaqet përpara një publiku të kufizuar me hyrje gratis. Të gjithë të interesuarit duhet të regjistrohen me email në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. deri 48 orë përpara fillimit të filmit. Hyrja do të jetë e mundur vetëm, nëse rezervimi konfirmohet nga organizatorët. Jeni të lutur të ruani distancën me njëri-tjetrin.