Slider

Të tjera

Orë bashkëbisedimi

Goethe-Zentrum Tirana ofron tashmë dy herë në javë orë bashkëbisedimi rrreth temave të ndryshme. Të interesuarit që zotërojnë një nivel të gjuhës gjermane të paktën B1 janë të ftuar përzemërsisht ti bashkohen këti bashkëbisedimi për të praktikuar dhe përmirësuar aftësitë e tyre të të folurit në gjuhën gjermane të martave në orën 18:30 dhe të enjteve në orën 15:00 në klasën B5 ose B1.  

Në një atmosferë të këndshme, praktikantët tanë nga Gjermania, Chiara dhe Lorenzo do t'ju prezantojnë me tema të ndryshme (si studime, media, kulturë dhe tradita, sporte, hobi, muzikë, etj.) duke nxitur një bashkëbisedim. Ne dëshirojmë t'ju prezantojme me jetën dhe kulturën gjermane, me shoqërinë si dhe politikat në Gjermani, dhe ju mund të na tregoni rreth Shqipërisë.  

Mirëpresim pjesëmarrjen tuaj!  

Për temat aktuale, ju lutemi vizitoni mediat tona sociale (Instagram/Facebook) ose ndiqni njoftimet në Goethe-Zentrum.