Slider

Të tjera

Bursa e Berlinit 2022

Dëshironi të njiheni me Berlinin?

Pas një pushimi për shkak të pandemisë, Goethe-Institut ofron përsëri nga 12-18 qershori 2022 një bursë për në Berlin .
Nën moton "Berlini dje dhe sot", 14 pjesëmarrës nga vendet e Evropës Juglindore do të njohin së bashku kryeqytetin gjerman dhe historinë e tij plot ngjarje.
Nëse dëshironi të përfaqësoni Shqipërinë, mund të aplikoni deri më 15 prill.

Ausschreibung Berlin-Stipendium 2022