Slider

Të tjera

GETVICO24+: Rinisim sërish!

© Goethe-Institut

Lajm i mirë për miqtë e konferencës virtuale për mësuesit e gjuhës gjermane dhe për të gjithë ata që duan të marrin pjesë për herë të parë: GETVICO24+ do të zhvillohet nga 19 tetor deri më 20 tetor 2022 CEST dhe do të paraqesë prezantime të orientuara drejt praktikës së mësimëdhënies të gjermanishtja si gjuhë e huaj dhe si gjuhë e dytë, nga e gjithë bota. Motoja e këtij viti është “nga mësuesit, për mësuesit”. Ju mund të dorëzoni aplikimin tuaj për konferencën virtuale deri më 15 maj 2022.


Një aplikim dorëzohet duke përdorur Lime Survey. Ju mund të zgjidhni një temë për një nga katër blloqet në të cilin do të paraqisni prezantimin tuaj.

· Perspektiva dhe diskurse

· Komunikimi & Rrjetet

· Përparimi i të nxënit dhe reagimet

· Mësimdhënie dixhitale dhe mjedise të reja pune


E re këtë vit: Ju mund të zgjidhni midis dy formateve të ndryshme për kontributin tuaj: ose një prezantim 30-minutësh duke përfshirë pyetje dhe përgjigje; ose një prezantim i ndjekur nga një diskutim mbi temën tuaj në dhomat e përzgjedhjes me një total prej 45 minutash. Për konferencën përdoret Softueri Zoom Events. Ju lutemi sigurohuni që mund të përdorni softuerin në kompjuterin tuaj, të keni një kamera dhe mikrofon (rekomandohen: kufje) dhe një lidhje të qëndrueshme interneti. Mezi presim propozimin tuaj për prezantimin deri më 15 maj 2022. Dhe çfarë ndodh më pas? Në fillim të qershorit do të merrni komente nga ne nëse prezantimi juaj është pranuar. Nëse është kështu, ne do të vendosim me ju për kohën konkrete të prezantimit tuaj në konferencë.

Shënim për të interesuarit që nuk paraqesin vetë një punim teknik, por dëshirojnë të marrin pjesë në konferencë: Ju mund të regjistroheni për konferencën nga data 1 qershor, linku do të ofrohet në këtë faqe interneti. a jeni gati? Këtu është formulari për futjen e të dhënave tuaja dhe kontributi i sugjeruar.
https://www.goethe.de/getvico24 

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose Goethe-Institut në vendin tuaj që ju solli në vëmendje këtë thirrje.