Slider

Të tjera

Job Placement Trainings for a Global Market – Hapat e parë në karrierën time!

Në kuadër të projektit STAYnet – Iniciativa e Trajnimit të Evropës Juglindore për Avancimin e Rrjetit Rinor, Goethe-Zentrum Vlorë në bashkëpunim me GIZ -Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe DIMAK-Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë, organizon një punëtori me fokus karrierën:

Të qartësosh idetë e tua në lidhje me një aplikim të sukseshëm për punë dhe të zgjerosh njohuritë në këtë fushë.
Si të shkruaj një CV? Si të përballem me një intervistë pune? Cilave detaje duhet t'i kushtoj vëmendje?
Këto dhe shumë pyetje të tjera do të trajtohen në këtë seminar. Përgjatë dy ditëve ne do ti përkushtohemi të gjitha aspekteve të një aplikimi të suksesshëm dhe rrugës së sigurtë drejt punës suaj të ëndrrave. Trajnimi ofrohet në gjuhën shqipe.

11 dhe 12 nëntor 2022 në Goethe-Zentrum Vlorë, Rruga Sadik Zotaj, 9401

Për të marrë pjesë dërgo deri me datë 07.11 një motivim të shkurtër: Përse dëshiron të marrësh pjesë në këtë trajnim? në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.