Slider

Të tjera

Podcasti Pendulum

PENDULUM - “Cultural Dispatches From Albania" është një podcast i ri i krijuar nga një grup artistësh, shkrimtarësh, mendimtarësh dhe krijuesish të lidhur me fenomene që karakterizojnë historinë e Shqipërisë. Episodet u realizuan në bashkëpunim me Goethe-Zentrum Tiranë dhe Zeta Gallery

dhe eksplorojnë aspekte personale dhe artistike në peizazhin e qytetit të Tiranës. Episodi i parë i artistes vizuale Lori Lako me titull "In and Out Of Octopodi" gjendet tani online.