Slider

Të tjera

7 nga 111 arsye, për ta dashur Shqipërinë

Lexim letrar me shkrimtarin Jörg Dauscher:
7 nga 111 arsye, për ta dashur Shqipërinë.

Jörg Dauscher ka më shumë se një dekadë që vjen të zbulojë Shqipërinë dhe diçka e tërheq të rikthehet vazhdimisht. Ai ka përmbledhur 111 arsye, pse mendon se ia vlen të jetosh në këtë vend dhe shtatë prej tyre do të na i rrëfejë: Një deklaratë dashurie për një nga vendet më të bukura në botë, i cili gjendet ngahera në ndërtim e sipër.“


Data: 31.10.2020,ora 11:00
Vila Sali Shijaku
Gjuha: Gjermanisht me perkthim shqip
Konfirmimi në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Hyrja: e lirë