Slider

Të tjera

Përtej urave dhe mureve

Je 14-17 vjeç, di pak gjermanisht dhe dëshiron të marrësh pjesë në një projekt kreativ videosh?

Me rastin e 30 vjetorit të ribashkimit, nxënës nga vende të ndryshme trajtojnë pyetjen se çfarë do të thotë për ta personalisht dhe mjedisin e tyre "mbi ura dhe mure" dhe bëjnë me këtë temë një video të shkurtër (maksimumi 3 minuta) në gjermanisht.

Një trainer të mbështet ty dhe ekipin tënd në 3 seri workshopesh për temat e mëposhtme:

  • Hyrje në krijimin dhe redaktimin e videove si dhe rritja e ndërgjegjësimit për të drejtat e autorit!
  • Krijimi i një koncepti të përafërt për videon, shpërndarja e roleve
  • Bashkimi i regjistrimeve dhe përmbledhja.

 

Trego me anë të një letre motivimi (maksimumi 120 fjalë): Përse interesohesh për këtë temë?

Dërgo tekstin tënd deri 01.07.2020 në : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.