Slider

Të tjera

Projekti i trastave prej pëlhure

Goethe-Zentrum Tirana i bashkohet nismës ndërkontinentale "Stofftaschen 2.0" dhe ju fton të bëheni pjesë e saj. Pikturoni çantën tuaj prej pëlhure dhe dërgojeni atë në cepin tjetër të botës. Ju keni mundësinë për të shkëmbyer korrespondencën dhe çantën me moshatarët tuaj në Australi. Nga ne do të merrni një trastë të bardhë të cilën mund ta pikturoni, qepni dhe modeloni vetë. 

 

Nëse dëshironi të merrni pjesë në projekt dhe të fitoni një mik nga një kontinent tjetër, kontaktoni deri në 20 prill në adresën e emailit: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.