Slider

Të tjera

Pasditja e lojërave

Nga fillimi i muajit maj në Goethe-Zentrum Tirana do të zhvillohen sërish pasditet e lojërave! Gjatë këtyre pasditeve ju keni mundësinë të provoni lojëra të ndryshme. Me shumë prej këtyre lojërave ju mund të praktikoni njohuritë e gjermanishtes . Kështu që ju mund të mësoni dhe të argëtoheni në të njëjtën kohë! Datat për pasditet e lojërave janë të martave nga ora 16:00. Datat vijojnë si më poshtë:

  • 04/05/2021
  • 01/06/2021
  • 29/06/2021

 

Nëse dëshironi të merrni pjesë, regjistrohuni në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Jeni të mirepritur!