Slider

Të tjera

Klubi i leximit

Klubi ynë i leximit për të rinjtë do të fillojë përsëri në Goethe-Zentrum Tirana në muajin maj nën moderimin e Annika Reitenspies. Këtë herë tema është " Young Rebels: 25 të rinj që ndryshojnë botën!". Sikundërse tregon dhe titulli, libri merret me fëmijë dhe të rinj, si Greta Thunberg, të cilët kanë bërë fushata të ndryshme sensibilizuese për tema si mjedisi, diskriminimi dhe korrupsioni. Libri dëshmon se - pavarësisht moshës, ju mund ta përqendroni vëmendjen tuaj në tema të caktuara dhe kështu të përpiqeni të ndryshoni diçka, siç bënë " Young Rebels ".

Jeni të interesuar për njerëzit dhe historitë që qëndrojnë pas " Young Rebels "?

Atëherë regjistrohu deri me 4.5. në adresën e mëposhtme të emailit: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Mosha: 12+

Niveli i gjuhës: B1 +

Takimet: Të martave 15:30-17:00

05/11/2021

05/25/2021

08/06/2021

22/06/2021

 

Jeni të mirepritur!