Slider

Të tjera

Klubi i leximit për të rritur

Duke fillar nga dhjetori në Goethe-Zentrum do të fillojë një klub leximi për të rritur. Kësaj here nën drejtimin e Bianca Savcenco do të diskutojmë rreth librit "Tschick" nga Wolfgang Herrndorf (titulli në shqip: "Pse e rrëmbyem makinën"). Libri mund të lexohet në përkthimin shqip, diskutimi do të zhvillohet vetëm në gjermanisht.

Kërkesat: njohuri shumë të mira të gjuhës gjermane, dashuria për letërsinë dhe interesi për shkëmbimin e ideve me të tjerët

Kujdes: Do të ketë vetëm një takim, ju lutemi të lexoni të gjithë librin para takimit.Nëse dëshironi të merrni pjesë, shkruani nje e-mail në:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Grupmosha: 16+

Niveli i gjuhës: B2+

E Premte, 4 Dhjetor, ora 16:00