Slider

Teatër

MOMENTUM

MOMENTUM bashkon kërcimtarët dhe spektatorët, përmes ndjenjës së lëvizjes në një hapësirë të përbashkët. Kërcimtarët dhe spektatorët marrin energjinë dhe lodhjen në rritje dhe e kthejnë atë në momentin themelor të produksionit. MOMENTUM shqyrton lidhjet, ngjashmëritë dhe zonat e ndërmjetme të lëvizjes dhe axhitimit.

Me (trupën aktuale): Álvaro Esteban, Werner Nigg, András Déri/ Daniel Morales/ Andi Xhuma /// Nga (trupa origjinale): Álvaro Esteban, Werner Nigg, Andi Xhuma /// Koreografi: Rafaële Giovanola /// Kompozim & DJ: Franco Mento /// Ndricimi, hapësira: Marc Brodeur /// Workshop: Frédéric Voeffray /// Asistent koreograf: Fa-Hsuan Chen /// Dramaturgji: Rainald Endraß

Me mbështetjen e Goethe-Zentrum Tirana, CocoonDance Company, Tirana International Festival, Agjencia Kombëtare e Diasporës, Teatri i Operas dhe Baletit, MUZA.

 

Hyrja e lirë!
E Dielë, 2/10/2022, Ora 17:00
Tiranë, Teatri i Operas dhe Baletit (Holli Koncertor)